Cheesecake cu jeleu de portocale

6 ianuarie 2016   Mese festive

Pentru că portocalele sunt vedetele acestui sezon, ţi-am pregătit o reţetă delicioasă, cheesecake cu jeleu de portocale.

De ce ai nevoie pentru cheesecake cu jeleu de portocale

Pentru blat

300 g biscuiţi

150 g unt

Pentru crema 1

400 g cremă de brânză

250 g mascarpone

150 g ciocolată neagră

Pentru crema 2

400 g cremă de brânză

250 g mascarpone

150 g ciocolată albă

Pentru jeleu de portocale

250 ml zeamă de portocale

2 linguri zahăr

1 plic gelatină

50 ml apă rece

Măcinăm biscuiţii cu mixerul. Topim untul, apoi îl amestecăm cu biscuiţii. Întindem compoziţia într-o formă de tort cu pereţii detaşabili (diametru 26 cm). Nivelăm cu o paletă sau direct cu mâna.

Află de AICI cum se prepară cheesecake cu jeleu de portocale.

Află de AICI cum se prepară cheesecake cu jeleu de portocale.

Mai multe