Chifteluţe de curcan
3 iulie 2016
Mese festive
Fie la picnic cu prietenii, fie la o gustare acasă, cu cei dragi, aceste chifteluţe de curcan sunt foarte delicioase.
Ingrediente 500 g carne curcan 1 morcov 50 g caşcaval ras 2 felii franzelă 1 legătură pătrunjel 1 legătură mărar 1 ou sare piper făină sau pesmet ulei, pentru prăjit
Mod de preparare
Speli carnea şi o dai prin maşina de tocat, împreună cu morcovul tăiat bucăţi. Pui feliile de pâine înmuiate în apă şi stoarse, pătrunjelul şi mărarul tăiate mărunt,
oul, sare şi piper după gust. Formezi chifteluţe, le dai prin făină sau pesmet şi le prăjeşti în ulei încins. Le scoţi pe hârtie absorbantă, pentru a elimina grăsimea în exces, iar cât sunt încă fierbinţi, le presari caşcaval. Le poţi servi cu sos de iaurt.