Chifteluţe din cârnăciori cu parmezan

21 mai 2014   Mese festive

Astăzi vă prezentăm...altfel de chifteluţe. Unele care cu siguranţă vor fi apreciate de invitaţii dumneavoastră şi savurate până la ultima bucăţică.

Ingrediente:

o cană şi un sfert de făină o jumătate de linguriţă de sare un sfert de linguriţă de piper o linguriţă şi jumătate de praf de copt 2 căni de parmezan ras 500 de grame de cârnaţi de porc o jumătate de ceapă dată prin răzătoare 3 linguri de unt nesărat topit

Mod de preparare:

Preîncălziţi cuptorul la 220 de grade Celsius. Amestecaţi într-un bol, făina, sarea, piperul şi praful de copt. Presăraţi deasupra parmezanul ras. Adăugaţi cârnăciorii tăiaţi bucăţele, ceapa şi untul. Formaţi chifteluţele şi aşezaţi-le pe o tavă cu hârtie pentru copt. Se lasă la cuptor 25 de minute şi se servesc calde.

Sursa: marthastewart.com

Mai multe