Ciorbă de somon

15 februarie 2015   Mese festive

Dacă ai musafiri şi vrei să-i impresionezi, poţi încerca această ciorbă de somon.

Ingrediente pentru ciorbă de somon

500 g somon 2 morcovi 2 cartofi 1 ceapă 1 felie de ţelină zeama de la o lămâie pătrunjel verde sare piper

Mod de preparare pentru ciorbă de somon

Se curăţă legumele, se spală, se taie cuburi (ceapa se ­lasă întreagă ­pentru a fi mai uşor ­scoasă ­deoparte) şi se pun la fiert în 2 l de apă caldă, la foc mic, până sunt ­bine ­pătrunse.

Se îndepărtează ceapa, se adaugă somonul tăiat bucăţi în supă, se potriveşte gustul de ­sare şi ­piper şi se ­lasă să fiarbă 5 minute. Se opreşte focul şi se adaugă zeama de lămâie. Ciorba de somon se serveşte fierbinte, garnisită cu pătrunjel verde.

Mai multe