Ciorbă de somon
15 februarie 2015
Mese festive
Dacă ai musafiri şi vrei să-i impresionezi, poţi încerca această ciorbă de somon.
Ingrediente pentru ciorbă de somon
500 g somon 2 morcovi 2 cartofi 1 ceapă 1 felie de ţelină zeama de la o lămâie pătrunjel verde sare piper
Mod de preparare pentru ciorbă de somon
Se curăţă legumele, se spală, se taie cuburi (ceapa se lasă întreagă pentru a fi mai uşor scoasă deoparte) şi se pun la fiert în 2 l de apă caldă, la foc mic, până sunt bine pătrunse.
Se îndepărtează ceapa, se adaugă somonul tăiat bucăţi în supă, se potriveşte gustul de sare şi piper şi se lasă să fiarbă 5 minute. Se opreşte focul şi se adaugă zeama de lămâie. Ciorba de somon se serveşte fierbinte, garnisită cu pătrunjel verde.