Ciulama de ciuperci cu spaghetti
3 septembrie 2015
Mese festive
Merge de minune cu o mămăliguţă caldă, dar la fel de bună este şi în varianta cu spaghetti. Află cum se prepară ciulamaua de ciuperci cu spaghetti.
De ce ai nevoie pentru ciulama de ciuperci cu spaghetti
2 linguri ulei
400 g carne de pui
500 g ciuperci
200 g smântână sau iaurt grecesc
1 lingură zeamă de lămâie
250 g paste
Sare, piper
Cum se prepară ciulama de ciuperci cu spaghetti
Toci ceapa, carnea de pui o tai bucăţi, la fel şi ciupercile şi le căleşti în ulei până se rumenesc. Prepari pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj şi le scurgi. Pui peste ciuperci smântâna şi zeama de lămâie, asezonezi cu sare şi piper şi ţii până se leagă sosul. Serveşti ciulamaua cu spaghetti fierbinţi.
Sursa foto http://www.teabiscuit.org