Ciuperci cu sos de vin
16 decembrie 2014
Mese festive
În zilele de post nu mai ştii ce să găteşti. Aceste ciuperci cu sos de vin sunt săţioase şi au un gust nemaipomenit.
Ai nevoie de
2 linguri ulei
1 cană ceapă tocată
1 kilogram ciuperci, amestec
4 căţei de usturoi
1 lingură rozmarin tocat
¼ cană vin roşu
2 căni supă de legume
3 linguri sos de soia
Piper
Încinge uleiul şi căleşte ceapa. Adaugă ciupercile tăiate şi lasă-le pe foc 10 minute. Pune usturoiul, vinul, supa de pui şi lasă să fiarbă până scade. Când aceste ciuperci cu sos de vin sunt aproape gata, adaugă sosul de soia şi piper după gust.
Paste cu ciuperci si sos tomat
Paste cu ciuperci si sos tomat
Rulouri cu carne de vita si ciuperci
Rulouri cu carne de vita si ciuperci
Sursa foto http://www.thecleandish.com