Ciuperci cu sos de vin

16 decembrie 2014   Mese festive

În zilele de post nu mai ştii ce să găteşti. Aceste ciuperci cu sos de vin sunt săţioase şi au un gust nemaipomenit.

Ai nevoie de

2 linguri ulei

1 cană ceapă tocată

1 kilogram ciuperci, amestec

4 căţei de usturoi

1 lingură rozmarin tocat

¼ cană vin roşu

2 căni supă de legume

3 linguri sos de soia

Piper

Încinge uleiul şi căleşte ceapa. Adaugă ciupercile tăiate şi lasă-le pe foc 10 minute. Pune usturoiul, vinul, supa de pui şi lasă să fiarbă până scade. Când aceste ciuperci cu sos de vin sunt aproape gata, adaugă sosul de soia şi piper după gust.

supa de pui

ciuperci cu sos

Paste cu ciuperci si sos tomat

Paste cu ciuperci si sos tomat

Rulouri cu carne de vita si ciuperci

Rulouri cu carne de vita si ciuperci

Budinca cu ciuperci

Budinca cu ciuperci

Sursa foto http://www.thecleandish.com

http://www.thecleandish.com

Mai multe