Coaste de porc picante
23 ianuarie 2017
Mese festive
Nici nu-ţi vei da seama când se va termina tava cu coaste de porc picante. Toată lumea îţi va mai cere o a doua porţie.
De ce ai nevoie pentru coaste de porc picante
1, 5 kg coaste de porc
1 ceapă
8 căţei de usturoi
4 linguri suc de portocală proaspăt
2 linguri ulei
2 linguri sos de soia
1 lingură bulion
1 lingură oţet
1 praf de ardei iute
150 ml vin roşu
piper
Cum se prepară coastele de porc picante
Tai coastele în trei sau patru bucăţi egale. Toci ceapa, zdrobeşti usturoiul şi le amesteci cu restul ingredientelor pentru sos. Torni sosul într-o pungă, pui carnea şi agiţi. Ţii peste noapte la frigider. A doua zi pui totul în tavă şi ţii la cuptor, la foc mic, până când se pătrunde carnea.