Cobbler cu piersici feliate, un desert simplu de vară
13 iulie 2017
Mese festive
Toată savoarea piersicilor va fi încorporată în această prăjitură simplă şi delicioasă, numită cobbler. Prăjitura se prepară într-o tavă adâncă şi nu ai nevoie de prea multe ingrediente.
Ingrediente
425 g piersici feliate şi scurse 115 g unt topit 1 cană făină 1 cană zahăr 1 cană lapte 1 linguriţă praf de copt
Mod de preparare
Încingi cuptorul. Torni untul topit într-o tavă pătrată sau dreptunghiulară adâncă. Amesteci făina, zahărul, praful de copt şi laptele până se combină ingredientele, apoi torni aluatul peste untul topit din tavă, fără să amesteci. Aşezi feliile de piersici peste aluat şi dai tava la cuptor 30 de minut, până se rumeneşte prăjitura.
Sursa + foto: omgchocolatedesserts.com