Cocktail de fructe
18 august 2014
Mese festive
Îşi poţi întâmpina invitaţii la masă cu un cocktail rece de fructe.
Ingrediente
4 kiwi 1 măr 2 portocale o jumătate de kilogram de căpşuni zahăr pudră
Mod de preparare
1. Decojeşte fructele şi taie-le în patru. Păstrează pentru decor câteva felii de măr, una de portocală, o jumătate de căpşună şi una de kiwi.
2. Pune într-un blender fructele de kiwi cu merele, apoi trece sucul obţinut într-un vas. La fel faci cu bucăţile de căpşuni. Pentru al treilea suc rămâne să storci portocalele.
3. Dă sucurile la rece şi serveşte-le în pahare ale căror margini le umezeşti şi le treci prin zahăr înainte de a turna sucul şi de a decora cu fructele păstrate.
sursa foto: Photocuisine