Cod cu parmezan
19 decembrie 2014
Mese festive
O reţetă nouă, dar care nu trebuie să lipsească din caietul tău cu reţete.
Ai nevoie de
¾ cană parmezan ras
½ lămâie (coajă şi suc)
2 linguri pătrunjel tocat
½ linguriţă pudră de ardei iute
3 linguri unt
4 fileuri de cod
Amestecă într-o farfurie parmezanul cu boiaua de ardei. Adaugă coaja de lămâie şi pătrunjelul.. Spală peştele şi şterge-l cu un şervet de hârtie. Topeşte untul. Trece peştele prin unt, apoi prin brânză. Aşază bucăţile de peşte într-o tavă cu hârtie de copt şi dă-le la cuptor pentru 15-20 de minute. Codul este gata când se desface uşor cu o furculiţă. Înainte să-l serveşti, stropeşte-l cu zeamă de lămâie.
Sursa foto http://cookingwithmammac.com/