Cod cu parmezan

19 decembrie 2014   Mese festive

O reţetă nouă, dar care nu trebuie să lipsească din caietul tău cu reţete.

Ai nevoie de

¾ cană parmezan ras

½ lămâie (coajă şi suc)

2 linguri pătrunjel tocat

½ linguriţă pudră de ardei iute

3 linguri unt

4 fileuri de cod

Amestecă într-o farfurie parmezanul cu boiaua de ardei. Adaugă coaja de lămâie şi pătrunjelul.. Spală peştele şi şterge-l cu un şervet de hârtie. Topeşte untul. Trece peştele prin unt, apoi prin brânză. Aşază bucăţile de peşte într-o tavă cu hârtie de copt şi dă-le la cuptor pentru 15-20 de minute. Codul este gata când se desface uşor cu o furculiţă. Înainte să-l serveşti, stropeşte-l cu zeamă de lămâie.

Sursa foto http://cookingwithmammac.com/

http://cookingwithmammac.com/

Mai multe