Cotlet de porc în sos de miere

13 noiembrie 2017   Mese festive

Carnea de porc este forte gustoasă, aşă că, o poţi inlude din când în când în meniul tău. Încearcă o reţetă simplă de cotlet în sos de miere.

Ingrediente

4 cotlete de porc 180 g miere ½ ceşcuţă muştar 2 linguri sos Worcestershire 2 linguri ulei ½ linguriţă usturoi pudră sare piper cartofi copţi, opţional legume, opţional

Preîncălzeşti cuptorul la 176 °C. Într-un bol, amesteci muştarul, mierea, sosul Worcestershire, usturoiul pudră, sare şi piper, după gust. Condimentezi cotletele de porc cu sare şi piper, după gust.

Le rumeneşti într-o tigaie, în puţin ulei încins, în jur de 3-5 minute, pe fiecare parte. Le aşezi într-o tavă sau vas termorezistent, torni peste ele sosul şi le dai la cuptor aproximativ 35 de minute. Serveşti, dacă vrei, cu cartofi copţi şi legume.

Sursa http://12tomatoes.com

http://12tomatoes.com

Mai multe