Cotlet de porc umplut cu bacon şi caşcaval
În locul unor cotlete de porc simple, încearcă această reţetă delicioasă de cotlet umplut cu bacon şi caşcaval, care îţi va cuceri papilele gustative.
De ce ai nevoie pentru a pregăti cotlet de porc umplut cu bacon şi caşcaval
200 g cotlet de porc
10 g pesmet
Caşcaval, după gust
2-4 felii bacon
Salată verde, câteva foi
1 caţel de usturoi, pisat
Sare şi piper, după gust
1 lingură ulei de măsline
Cum se prepară cotletul de porc umplut cu bacon şi caşcaval
Încălzeşte cuptorul la 220 de grade. Crestează cotletul de porc pe jumătate, lăsând loc pentru umplutură. Pune în fiecare porţie 1-2 felii de bacon, caşcaval şi 3 frunze de salată verde. Condimentează pe fiecare parte cu sare şi piper.
Aşează bucăţile de cotlet într-o tavă şi presează peste ele usturoiul pisat şi pesmetul. Găteşte timp de 20 de minute.
Sursa http://www.skinnytaste.com