Cotlet de porc umplut cu bacon şi caşcaval

18 ianuarie 2017   Mese festive

În locul unor cotlete de porc simple, încearcă această reţetă delicioasă de cotlet umplut cu bacon şi caşcaval, care îţi va cuceri papilele gustative.

De ce ai nevoie pentru a pregăti cotlet de porc umplut cu bacon şi caşcaval

200 g cotlet de porc

10 g pesmet

Caşcaval, după gust

2-4 felii bacon

Salată verde, câteva foi

1 caţel de usturoi, pisat

Sare şi piper, după gust

1 lingură ulei de măsline

Cum se prepară cotletul de porc umplut cu bacon şi caşcaval

Încălzeşte cuptorul la 220 de grade. Crestează cotletul de porc pe jumătate, lăsând loc pentru umplutură. Pune în fiecare porţie 1-2 felii de bacon, caşcaval şi 3 frunze de salată verde. Condimentează pe fiecare parte cu sare şi piper.

Aşează bucăţile de cotlet într-o tavă şi presează peste ele usturoiul pisat şi pesmetul. Găteşte timp de 20 de minute.

Sursa http://www.skinnytaste.com

Mai multe