Cotlet de vită cu sos de ciuperci şi usturoi

14 noiembrie 2017   Mese festive

Un preparat apetisant, ce nu necesită foarte mult timp pierdut în bucătărie, cotletul de vită este alegerea ideală pentru un prânz săţios sau cină.

Ingrediente – Cotlet de vită cu sos de ciuperci şi usturoi ulei 600 g cotlet de vită 2 mâini de ciuperci 2 eşalote, tocate 1 ceapă, tocată 1 linguriţă mix de condimente 150 ml apă cimbru, după gust 20 g unt sare piper

Sotezi ceapa şi eşalotele într-o tigaie, în untul topit. Condimentezi cotletul de vită cu sare şi piper, după gust. Speli şi cureţi ciupercile.

Preîncălzeşti cuptorul la 180 °C. Aşezi într-o tavă carnea de vită, ciupercile, ceapa şi eşalotele călite. Amesteci apa cu mixul de condimente şi o torni în tavă. Presari cimbru, stropeşti carnea cu puţin ulei şi dai la cuptor aproximativ 35 de minute. Serveşti imediat.

Sursa http://www.eatwell101.com

http://www.eatwell101.com

Mai multe