Cotlete de miel cu sos de mentă

24 martie 2014   Mese festive

Bucătăria grecească ne oferă astăzi o reţetă ideală pentru o cină în familie. Această reţetă cu cotlet de miel cu sos de mentă este potrivită şi pentru masa de Paşte.

Ingrediente:

4 cotlete de miel 3 sferturi de linguriţă de rozmarin 3 sferturi de linguriţă de sare 3 sferturi de linguriţă de piper 3 linguri de zeamă de lămâie o lingură de ulei de măsline 2 linguriţe de muştar un sfert de cană de ardei gras roşu tocat mărunt o jumătate de cană de frunze de mentă tocate ceapă verde tocată

Mod de preparare:

Asezonaţi cotletele de miel cu sare, piper şi rozmarin. Se prăjesc timp de 4-5 minute pe fiecare parte. Între timp, într-un bol mic, amestecaţi zeama de lămâie, uleiul de măsline şi muştarul.

Adăugaţi ardeiul gras, ceapa verde şi frunzele de mentă. Cotletele de miel se vor servi cu acest sos de menta presărat deasupra.

Încercaţi această reţetă de cotlet de miel cu sos de mentă şi nu veţi regreta.

Ciorba de miel

Mancare cu carne de miel si cartofi

Stufat de miel

Sursa: marthastewart.com

Mai multe