FOTO Gulaş rapid
Mâncărurile picante vor fi mereu căutate, iar acest gulaş rapid este o delicatesă.
De ce ai nevoie pentru gulaşul rapid
› 600 g cârnaţi polonezi › 2 linguri ulei › 2 linguriţe boia de ardei dulce › 1 ceapă mare › 2 linguri făină › 500 ml supă de vită › 200 g cartofi › 100 g castraveciori muraţi › 2 linguriţe maghiran uscat › piper negru › sare › 1-2 cepe de apă › maghiran proaspăt pentru decor
Cum se prepară gulaşul rapid
Pasul 1
Se taie cârnaţii polonezi pe lung, apoi în bucăţi mai mari. Se încinge uleiul într-o tigaie şi se căleşte ceapa tocată mai mare. Se adaugă cârnaţii, se lasă 2 minute, după care se pun boiaua şi făina şi se amestecă. Se stinge cu supa de vită şi se fierbe 3 minute.
Pasul 2
Se adaugă cartofii curăţaţi şi tăiaţi sferturi şi se fierbe timp de 20 de minute, amestecându-se din când în când. Se pun castraveţii tăiaţi felii în gulaş, se dă jos de pe flacără şi se condimentează cu sare, piper şi maghiran. Ceapa de apă
se taie felii şi se presară deasupra. Se decorează cu maghiran proaspăt şi se serveşte cu pâine.