Frigărui de curcan cu dovlecei

13 august 2015   Mese festive

Pentru petreceri restrânse cu prietenii, în aer liber, aceste frigărui de curcan cu dovlecei poate fi meniul perfect.

Ingrediente

400 g pulpă de curcan 2 dovlecei mici 200 g roşii cherry salată

1 bucată de ghimbir cât o alună

2 linguri coniac

sare

piper

100 g iaurt

100 g cremă de brânză

5-6 frunze de busuioc verde

Preparare

Rade ghimbirul pe răzătoarea fină şi amestecă-l cu sare, piper, după gust, şi cu 2 linguri de coniac.Taie carnea cuburi, pe care le tăvăleşti prin amestecul de ghimbir şi le laşi 2 ore la rece să se frăgezească şi să se condimenteze.Între timp, amestecă crema de brânză cu iaurtul şi cu frunzele de busuioc tocate fin. Lasă compoziţia de iaurt la frigider până în momentul servirii.Scoate bucăţile de carne din frigider, înfige-le pe ţepuşe, intercalându-le cu roşiile şi cu felii de dovlecei. Frige-le pe grătarul bine încins, pe ambele părţi.

5Serveşte frigăruile pe un pat de salată verde, cu felii de roşii şi alături de crema de iaurt cu brânză.

Mai multe