Frigărui de pui la grătar cu lămâie
O cină ideală în familie, atunci când vrei să alegi carnea de pui, această reţetă de frigărui la grătar cu lămâie va fi pe gustul tuturor.
De ce ai nevoie pentru a pregăti frigărui de pui la grătar cu lămâie
60 ml sos de soia
2 linguri ulei vegetal
zeama de la 2 lămâi
usturoi pisat, după gust
4 bucăţi piept de pui
1 lămâie
sos de usturoi, opţional
pătrunjel, după gust
Cum pregăteşti frigărui de pui la grătar cu lămâie
Tai pieptul de pui în bucăţi potrivite pentru frigărui.
Amesteci sosul de soia, uleiul, zeama de lămâie şi usturoiul într-un bol. Pui pieptul de pui într-o pungă în care adaugi sosul obţinut şi îl laşi aşa 30 de minute, sau până se condimentează suficient.
Aşezi bucăţile de carne pe beţe speciale pentru frigărui. Adaugi între ele felii de lămâie, după gust. Mai ungi o data frigăruile cu sos după ce le-ai pus pe grătar. Prăjeşti aproximativ 5-10 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc suficient. Serveşti cu pătrunjel şi sos de usturoi, dacă doreşti.
Sursa http://therecipecritic.com