Frigărui de pui la grătar cu lămâie

17 februarie 2017   Mese festive

O cină ideală în familie, atunci când vrei să alegi carnea de pui, această reţetă de frigărui la grătar cu lămâie va fi pe gustul tuturor.

De ce ai nevoie pentru a pregăti frigărui de pui la grătar cu lămâie

60 ml sos de soia

2 linguri ulei vegetal

zeama de la 2 lămâi

usturoi pisat, după gust

4 bucăţi piept de pui

1 lămâie

sos de usturoi, opţional

pătrunjel, după gust

Cum pregăteşti frigărui de pui la grătar cu lămâie

Tai pieptul de pui în bucăţi potrivite pentru frigărui.

Amesteci sosul de soia, uleiul, zeama de lămâie şi usturoiul într-un bol. Pui pieptul de pui într-o pungă în care adaugi sosul obţinut şi îl laşi aşa 30 de minute, sau până se condimentează suficient.

Aşezi bucăţile de carne pe beţe speciale pentru frigărui. Adaugi între ele felii de lămâie, după gust. Mai ungi o data frigăruile cu sos după ce le-ai pus pe grătar. Prăjeşti  aproximativ 5-10 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc suficient. Serveşti cu pătrunjel şi sos de usturoi, dacă doreşti.

Sursa  http://therecipecritic.com

Mai multe