Friptură de pui cu rozmarin

15 octombrie 2014   Mese festive

Rozmarinul este unul dintre cele mai aromate condimente din bucătărie. Dă un gust deosebit cartofilor, dar poate fi folosit şi la preparatele din carne. Incearca si tu aceasta reteta - friptura de pui cu rozmarin.

Ai nevoie

4 pulpe de pui

3-4 linguri ulei de măsline

1 praf de sare

2 lămâi tăiate în patru

3 căţei de usturoi

câteva fire rozmarin

Unge pulpele de pui cu ulei de măsline şi adaugă sare după gust. Lasă să stea la temperatura camerei aproximativ jumătate de oră.

Taie mărunt rozmarinul, pisează usturoiul şi amestecă-le. Asezonează pulpele cu acest amestec şi ai grijă să pui din el şi sub piele. Pune pulpele într-o tavă la cuptor sau pe grătar împreună cu bucăţile de lămâie. După ce friptura de pui cu rozmarin s-a făcut, stoarce sucul din lămâie peste pulpe.

Poţi servi alături de fasole verde.

Friptura picanta de porc

Friptura picanta de porc

Friptura de vita la cuptor

Friptura de vita la cuptor

Pizza cu cartofi si friptura

Pizza cu cartofi si friptura

Sursa foto http://www.simmerandshoot.com

http://www.simmerandshoot.com

Mai multe