Fursecuri cu cremă de brânză

10 februarie 2016   Mese festive

Fragede şi cu o cantitate generoasă de cremă, aceste fursecuri sunt un deliciu. Află cum se prepară cele mai bune fursecuri cu cremă de brânză!

De ce ai nevoie pentru fursecuri cu cremă de brânză

240 g făină

30 g cacao

1 linguriţă praf de copt

90 g unt

150 g zahăr pudră

1 ou

1 linguriţă esenţă de vanilie

1 praf de sare

1 linguriţă colorant alimentar roşu

180 g iaurt

Pentru cremă

100 g unt

180 g cremă de brânză

400 g zahăr pudră

Cum se prepară fursecuri cu cremă de brânză

Aşezi hârtie de copt într-o tavă şi dai drumul la cuptor. Amesteci făina cu cacaua, bicarbonatul de sodiu şi sarea. Mixezi untul la temperatura camerei până capătă o consistenţă cremoasă şi adaugi zahărul, mixând încă 3 minute. Adaugi oul, esenţa de vanilie şi colorantul alimentar. Încorporezi făina şi iaurtul, şi amesteci până se omogenizează ingredientele. Pui câte o lingură de compoziţie în tavă, încercând să dai o formă cât mai rotundă. Nu uita să laşi spaţii între fursecuri în tavă. Dai tava la cuptor 10-12 minute.

Pentru cremă, mixezi untul la temperatura camerei timp de 1 minut, adaugi crema de brânză şi zahărul pudră şi mai baţi 2-3 minute. Pui crema în poş şi aşezi crema peste jumătate din fursecuri, iar deasupra pui altă jumătate de fursec.

Sursa foto http://loveandcustard.com

http://loveandcustard.com

Mai multe