Fursecuri inimioară
Pentru Ziua Îndrăgostiţilor, pregăteşte o surpriză dulce pentru persoana iubită. Iar aceste fursecuri inimioară sunt un bun mod prin care să-ţi arăţi dragostea.
De ce ai nevoie pentru fursecuri
Pentru aluat
100 g unt
150 g zahăr pudră
1 ou
1 linguriţă esenţă de vanilie
¼ linguriţă esenţă de migdale
250 g făină
½ linguriţă praf de copt
sare
Pentru glazură
4 linguri unt
200 g cremă de brânză
300 g zahăr pudră
2 linguri gem de căpşuni
Cum se prepară fursecurile
Dai drumul la cuptor şi tapetezi o tavă. Baţi untul spumă, adaugi treptat zahărul, oul şi eşenţele. Încorporezi făina amestecată cu praful de copt şi sarea, apoi omogenizezi.
Întinzi o foaie, decupezi fursecurile, pe care le aşezi în tavă cu spaţii între ele. Le dai la cuptor până când se rumenesc, apoi le laşi la răcit.
Baţi crema de brânză cu untul, zahărul pudră şi gemul. Pui glazura în poş şi decorezi fursecurile.