Fursecuri inimioară

13 februarie 2017   Mese festive

Pentru Ziua Îndrăgostiţilor, pregăteşte o surpriză dulce pentru persoana iubită. Iar aceste fursecuri inimioară sunt un bun mod prin care să-ţi arăţi dragostea.

De ce ai nevoie pentru fursecuri

Pentru aluat

100 g unt

150 g zahăr pudră

1 ou

1 linguriţă esenţă de vanilie

¼ linguriţă esenţă de migdale

250 g făină

½ linguriţă praf de copt

sare

Pentru glazură

4 linguri unt

200 g cremă de brânză

300 g zahăr pudră

2 linguri gem de căpşuni

Cum se prepară fursecurile

Dai drumul la cuptor şi tapetezi o tavă. Baţi untul spumă, adaugi treptat zahărul, oul şi eşenţele. Încorporezi făina amestecată cu praful de copt şi sarea, apoi omogenizezi.

Întinzi o foaie, decupezi fursecurile, pe care le aşezi în tavă cu spaţii între ele. Le dai la cuptor până când se rumenesc, apoi le laşi la răcit.

Baţi crema de brânză cu untul, zahărul pudră şi gemul. Pui glazura în poş şi decorezi fursecurile.

Sursa: http://www.mymoderncookery.com

http://www.mymoderncookery.com

Mai multe