Fursecuri ruseşti cu nuci şi unt, reţeta pas cu pas
24 aprilie 2017
Mese festive
Te fereşti să prepari fursecuri, deoarece acestea se usucă repede? Nu vei mai avea această problemă dacă faci fursecurile ruseşti cu nuci şi unt.
De ce ai nevoie pentru fursecuri
400 g unt
200 g zahăr pudră
900 g făină
2 linguriţe esenţă de vanilie
1 praf de sare
200 g nuci
zahăr pudră, pentru decor
Cum se prepară fursecurile
Dai drumul la cuptor şi tapetezi o tavă.
Mixezi untul cu zahărul pâmă când capătă o consistenţă cremoasă. Adaugi esenţa de vanilie şi omogenizezi.
Adaugi făina şi nucile măcinate şi amesteci bine. Formezi bile de aluat, pe care le aşezi în tavă cu spaţii printre ele. Le ţii la cuptor până când se rumenesc uşor. Le treci prin zahăr pudră, după ce se răcoresc.