Gogoşi glazurate

6 noiembrie 2015   Mese festive

Cele mai bune gogoşi sunt cele preparate în casă, exact pe gustul tău. Aşadar, cine vrea o porţie de gogoşi glazurate?

De ce ai nevoie pentru gogoşi glazurate

250 g făină

1 plic praf de copt

1 linguriţă scorţişoară

1 praf de sare

150 g zahăr

50 ml lapte

1 ou

Pentru glazură

2 linguri unt

400 g zahăr pudră

1 lingură lapte

1 linguriţă esenţă de vanilie

Cum se prepară gogoşi glazurate

Amesteci făina cu scorţişoara, praful de copt şi un praf de sare. Adaugi zahărul, laptele călduţ, oul bătut şi laptele. Amesteci până se omogenizează şi obţii un aluat moale, ca o smântână mai groasă. Dacă mai este nevoie, mai adaugi lapte. Încingi uleiul şi iei cu o lingură, înmuiată în apă, câte o linguriţă de compoziţie. Rumeneşti gogoşile în ulei şi le scoţi pe şervete de hârtie.

Amesteci toate ingredientele pentru glazură şi treci gogoşile prin glazură.

Sursa foto http://www.heathersfrenchpress.com

http://www.heathersfrenchpress.com

Mai multe