Gogoşi glazurate
Cele mai bune gogoşi sunt cele preparate în casă, exact pe gustul tău. Aşadar, cine vrea o porţie de gogoşi glazurate?
De ce ai nevoie pentru gogoşi glazurate
250 g făină
1 plic praf de copt
1 linguriţă scorţişoară
1 praf de sare
150 g zahăr
50 ml lapte
1 ou
Pentru glazură
2 linguri unt
400 g zahăr pudră
1 lingură lapte
1 linguriţă esenţă de vanilie
Cum se prepară gogoşi glazurate
Amesteci făina cu scorţişoara, praful de copt şi un praf de sare. Adaugi zahărul, laptele călduţ, oul bătut şi laptele. Amesteci până se omogenizează şi obţii un aluat moale, ca o smântână mai groasă. Dacă mai este nevoie, mai adaugi lapte. Încingi uleiul şi iei cu o lingură, înmuiată în apă, câte o linguriţă de compoziţie. Rumeneşti gogoşile în ulei şi le scoţi pe şervete de hârtie.
Amesteci toate ingredientele pentru glazură şi treci gogoşile prin glazură.
Sursa foto http://www.heathersfrenchpress.com