Hamburgeri cu caşcaval FOTO

18 ianuarie 2016   Mese festive

Dacă ai chef de un hamburger, dar preferi varianta home made decât cea a unui fast food, iată propunerea noastră de reţetă.

Ingrediente (4 porţii)

1 kg carne tocată de porc 250 g kaizer 250 g caşcaval 3 linguri pesmet sare piper

Mod de preparare

Caşcavalul se rade pe răzătoarea mică, iar kaizerul se curăţă de partea cu şorici şi se taie cubuleţe foarte mici.

[caption id="attachment_54074" align="alignnone" width="570"] Image: 01323, Credit line: profimedia.cz[/caption]

[caption id="attachment_54075" align="alignnone" width="570"] Image: 01325, Credit line: profimedia.cz[/caption]

[caption id="attachment_54076" align="alignnone" width="570"] Image: 01326, Credit line: profimedia.cz[/caption]

[caption id="attachment_54077" align="alignnone" width="570"] Image: 01320, Credit line: profimedia.cz[/caption]

Într-un castron mai mare se aşază carnea, kaizerul şi caşcavalul ras. Se condimentează cu sare şi piper.

Cu ajutorul unei linguri sau cu mâna se amestecă compoziţia de carne, se adaugă pesmetul şi se omogenizează foarte bine.

Se formează cu mâna udă hamburgeri potriviţi, se pun pe grătar şi se frig pe ambele părţi. Se servesc cu pâine prăjită, roşii şi salată.

Mai multe