Hummus dulce şi picant
Serveşte-le celor dragi acest hummus dulce şi picant, făcut din piure de năut, sos picant şi zahăr brun. Reţeta aceasta rapidă te va ajuta să descoperi un aperitiv câştigător, cu care vei da lovitura. În doar 10 minute, hummusul este gata.
Hummus dulce şi picant - Ingrediente
2 conserve de 425 g de năut (boabele scurse şi clătite) 60 g pastă tahini, bine omogenizată 60 ml ulei de măsline extra virgin 60 ml sos picant din comerţ, după preferinţă 6 linguri apă 3 linguri zahăr brun
Hummus dulce şi picant - Mod de preparare
Pui boabele de năut, pasta de tahini, uleiul de măsline, sosul picant, zahărul şi apa într-un bol într-un blender şi omogenizezi bine. Mixezi jumătate din cantitatea ingredientelor, dacă nu încap toate în blender.
Amesteci până obţii un piure cremos, cureţi marginile bolului sau recipientului de la blender, dacă este nevoie. Serveşti acest hummus dulce şi picant cu lipie libaneză sau cu legume proaspete. De asemenea, pasta este bună şi pentru prepararea sendvişurilor.
Sursa + foto: rantsfrommycrazykitchen.com
Cea mai aromată reţetă de hummus
Cea mai aromată reţetă de hummus
Reţetă simplă de hummus (fără gluten)
Reţetă simplă de hummus (fără gluten)
Aperitiv rapid: bărcuţe cu hummus şi castraveţi
Aperitiv rapid: bărcuţe cu hummus şi castraveţi
Felii crocante de sfeclă, cu hummus (fără gluten)
Felii crocante de sfeclă, cu hummus (fără gluten)