Îngheţată pe băţ cu kiwi şi căpşuni
28 iulie 2017
Mese festive
Dacă te-ai săturat de îngheţata din comerţ, poţi pregăti un desert delicios şi răcoritor din fructe chiar la tine acasă, perfect pentru o zi caniculară. Răsfaţă-te şi tu cu reţeta pe care ţi-o propunem!
Ingrediente
4 kiwi, curăţate şi feliate
600 g căpşuni, feliate
apă
beţe îngheţată
Mod de preparare
Dai bucăţile de kiwi la blender, până când obţii o compoziţie omogenă. Adaugi puţină apă dacă este nevoie. Torni lichidul, în mod egal, într-o tavă de brioşe. Dai la congelator 1 oră.
Procedezi la fel cu căpşunile, adaugând puţină apă pentru ca piureul de fructe să se amestece mai bine. Torni peste kiwi, în tavă. Aşezi beţele pentru îngheţată în mijlocul fiecărei forme. Dai la congelator încă 1 oră. Serveşti imediat.
Sursa http://www.eatwell101.com