Muşchi de porc cu prune
3 aprilie 2014
Mese festive
Astazi va invitam sa incercati reteta noastra - muschi de porc cu prune. O combinaţie delicioasă de fructe cu carne de porc.
Ingrediente:
o bucată de muşchi de porc sare ulei de măsline unt nesărat 4 prune tăiate feliuţe o ceapă roşie tocată mărunt un sfert de cană de oţet din vin roşu
Mod de preparare:
Asezonaţi muşchiul de porc cu sare şi piper. Încingeţi ulei într-o tigaie, ungeţi carnea cu unt şi lăsaţi-o la prăjit. Într-o tigaie separată, pregătiţi ceapa roşie şi prunele. Turnaţi oţetul din vin roşu şi amestecaţi. La sfârşit, adăugaţi acest muschi de porc cu prune.
Ciorba radauteana cu muschi de porc
Ciorba radauteana cu muschi de porc
Sursa: marthastewart.com