Muşchiuleţ de porc înfăşurat în bacon cu sos de caise
15 decembrie 2017
Mese festive
Vrei o reţetă apetisantă şi foarte uşor de preparat? Încearcă muşchiuleţul de porc înfăşurat în bacon cu sos de caise.
Ingrediente 650 g muşchiuleţ de porc 1 lingură mix de condimente 2 linguri zahăr brun 6 fâşii bacon 3 linguri gem de caise 1 lingură muştar sare piper Mod de preparare – Muşchiuleţ de porc înfăşurat în bacon cu sos de caise Condimentezi carnea cu mixul de condimente, zahărul brun, sare şi piper, după gust. O înfăşori în fâşiile de bacon şi o rumeneşti într-o tigaie 10-15 minute, pe toate părţile.
Dai la cuptorul încins aproximativ 15 minute. Torni deasupra gemul de caise amestecat cu muştarul, acoperi cu un capac, şi mai ţii în cuptor încă 5 minute. Serveşti imediat.