Ouă umplute cu brânză și porumb
Nu există aperitiv pentru masa festivă care să nu cuprindă şi delicioasele ouă umplute. De data aceasta, însă, îţi propunem o retetă inedită de ouă umplute cu brânză și porumb.
Ingrediente
6 ouă fierte tari
1/2 cană brânză cheddar rasă
1/2 cană porumb dulce fiert sau din conservă
2 linguri maioneză
1 linguriță muștar
1/4 linguriță usturoi granulat
sare și piper, după gust
frunze de salată și spanac,
pentru decor
Mod de preparare
Tai ouăle fierte tari în jumătate și pui gălbenușurile într-un bol. Adaugi în bol brânza, porumbul, maioneza, muștarul, usturoiul granulat, sare și piper și amesteci bine până obții o pastă omogenă.
Cu o lingură, umpli jumătățile de ou cu amestecul de brânză și porumb. Decorezi cu frunze proaspete de salată și servești imediat sau le păstrezi în frigider până la servire.