Ouă umplute – Reţeta clasică

4 iulie 2017   Mese festive

Dacă şi ţie îţi plac ouăle umplute, află că acestea se prepară foarte uşor, fiind un aperitiv perfect pentru zilele în care ai invitaţi la masă sau ocaziile deosebite.

Ingrediente

8-10 ouă

3-4 linguri maioneză

3-4 linguri muştar

boia

sare şi piper

Mod de preparare

Pui ouăle la fiert în apă cât să le acopere. Adaugi 1 lingură de sare. Le laşi pe foc 7 minute, din momentul în care apa începe să dea în clocot. Le scoţi şi le clăteşti sub jet de apă rece. Îndepărtezi coaja şi le tai pe lungime. Scoţi gălbenuşurile şi le pui într-un bol.

Aşezi albuşurile pe un platou sau farfurie. Amesteci maioneza cu muştarul. Condimentezi cu sare şi piper, după gust. Pui compoziţia într-un poş cu sprit şi umpli ouăle. Serveşti cu boia, după gust.

Sursa http://pinchmysalt.com

Mai multe