Pâine cu ierburi aromatice şi caşcaval

22 februarie 2018   Mese festive

Săţioasă şi foarte gustoasă, pâinea cu ierburi aromatice şi caşcaval este mai mult decât o gustare. Un preparat delicios, va deveni preferata ta.

Ingrediente

300 g făină 2 linguriţe praf de copt ½ linguriţă bicarbonat de sodiu 1 linguriţă sare 300 g lapte bătut 2 ouă 2 linguriţe usturoi pisat 1 lingură pătrunjel tocat 1 lingură cimbru tocat 1 lingură busuioc proaspăt tocat 2 linguri ulei 100 g caşcaval ras sau brânză

Mod de preparare – Pâine cu ierburi aromatice şi caşcaval

Preîncălzeşti cuptorul la 176 °C. Amesteci ierburile aromatice cu uleiul. Separat, combini făina cu praful de copt, bicarbonatul de sodiu şi sarea. Baţi ouăle împreună cu laptele şi usturoiul.

În compoziţia cu făină încorporezi amestecul cu lapte, ierburile aromatice şi caşcavalul. Torni aluatul într-o tavă tapetată şi îl dai la cuptor 35-45 de minute sau până când trece testul cu scobitoarea. Serveşti după ce s-a răcit puţin.

Sursa https://chewtown.com

https://chewtown.com

Mai multe