Pandişpan rapid cu felii de mere
25 septembrie 2017
Mese festive
Este desertul perfect în zilele mohorâte de toamnă, când vrei să te încălzeşti cu o cafea fierbinte.
De ce ai nevoie pentru pandişpan
4-5 mere, feliate
scorţişoară, după gust
10 linguri zahăr
600 g făină
3 linguriţe praf de copt
4 ouă
200 ml ulei
100 ml suc de portocale
Cum se prepară pandişpanul
Dai drumul la cuptor şi ungi cu puţin ulei o formă de guguluf. Combină scorţişoară, după gust, cu zahărul. Separat, amesteci făina cu ouăle bătute, uleiul şi sucul de portocală. Pui un sfert din compoziţie în formă, apoi un strat de mere, unul de zahăr şi repeţi până când termini ingredientele, deasupra fiind un strat de compoziţie.
Dai forma la cuptor până când pandişpanul trece testul scobitorii.