Paste cu migdale, şuncă şi portocale

20 februarie 2014   Mese festive

Astăzi încercăm o combinaţie mai puţin obişnuită de ingrediente, dar plină de savoare.

Ingrediente:

300 de grame de paste fettucine 4 felii de bacon tocate mărunt un sfert de cană de migdale tocate o jumătate de cană de smântână coaja de la o portocală zeama de la două portocale sare şi piper negru măcinat un sfert de cană de parmezan ras

Mod de preparare:

Se fierb pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Într-o crăticioară, amestecaţi un sfert de cană de apă, smântâna, sucul şi coaja de portocale. Lăsaţi compoziţia la fiert, amestecând din când în când, apoi reduceţi temperatua şi adăugaţi pastele. Lăsaţi un minut pe foc, pentru ca sosul să intre în paste, apoi stingeţi aragazul şi presăraţi parmezan ras, şunca şi migdalele peste.

Sursa: cookingclassy.com

Mai multe