Pavlova cu frişcă

5 februarie 2016   Mese festive

Pentru că se apropie sărbătoarea iubirii, ce supriză mai bună să faci celui drag decâte aceste delicioase prăjituri pavlova cu frişcă, sub formă de inimioară.

De ce ai nevoie pentru pavlova cu frişcă

7 albuşuri

400 g zahăr

100 g frişcă

1 lingură zahăr pudră

½ linguriţă esenţă de vanilie

Cum se prepară pavlova cu frişcă

Dai drumul la cuptor şi aşezi hârtie de copt în tavă. Baţi albuşurile spumă tare împreună cu zahărul, după care pui bezeaua în poş şi formezi inimioare în tavă, din mai multe straturi de albuş suprapuse.Dai tava la cuptor aproximativ 2 ore, după care laşi prăjitura să se răcească. Baţi frişca cu zahărul pudră şi adaugi esenţa de vanilie. Pui frişca în mijlocul inimioarelor şi decorezi după imaginaţie.

Sursa foto http://itsrainingflour.com/

http://itsrainingflour.com/

Mai multe