Pavlova cu limoncello

29 decembrie 2014   Mese festive

A fost una dintre prăjiturile preferate ale ţarinelor, fiind combinaţia ideală între albuşuri şi cremă fină.

Ai nevoie de

8 albuşuri

400 g zahăr

2 linguri oţet alb

700 ml frişcă

60 ml limoncello

500 g fructe de pădure

Bate albuşurile spumă tare împreună cu zahărul. Adaugă oţetul şi mai mixează 2 minute.

Trasează pe hârtie de copt două cercuri, primul cu diametrul de aproximativ 13 centimetri, iar celălalt de aproximativ 8 cm. Împarte în 2 spuma şi pune-o în cele două cercuri. Dă la cuptor pentru aproximativ 50 de minute. Îndepărtează hârtia şi lasă să se răcească. Bate frişca împreună cu limoncello. Pune 1 blat de beazea, frişcă, un alt strat de albuş, frişcă şi decorează cu fructe de pădure.

Sursa foto http://travellingkitchen.net/?p=670

http://travellingkitchen.net/?p=670

Mai multe