Peşte alb prăjit, cu spanac şi feta
4 mai 2018
Mese festive
Vrei să prepari o cină rapidă pentru 2? Iată reţeta.
De ce ai nevoie ca să faci peşte alb prăjit, cu spanac şi feta:
1 linguriţă de seminţe de chimen
2 x 150 g fileuri de peşte alb
2 crenguţe de cimbru verde
ulei
200 g spanac
50 g brânză feta
½ lămâie
Cum prepari peşte alb prăjit, cu spanac şi feta:
Dai prin râşniţă chimenul şi presari peste fileurile de peşte. Culegi frunzele de cimbru şi asezonezi peştele bine cu ele.
Într-o tigaie încălzeşti puţin ulei la foc mediu, adaugi peştele şi-l prăjeşti 3-4 minute pe fiecare parte, sau până s-a rumenit şi s-a pătruns. Încălzeşte apă cu sare într-o cratiţă şi opăreşte spanacul circa 3 minute. Scurgi şi stropeşti cu puţin ulei. Serveşti cu fileurile de peşte, presărat cu feta şi zeama de lămâie.