Peşte cu ananas la cuptor
14 aprilie 2015
Mese festive
Vă poftim la o masă cu arome ceva mai sofisticate! Va ademenesc şi vă cheamă la masă indiferent de oră!
Ingrediente
2 fileuri peşte 1 cutie ananas bucăţi sau 2 felii dintr-un fruct 5 roşii, cherry 100 g măsline negre 1 ceapă roşie 3 linguri ulei de măsline câteva fire de mărar sau pătrunjel, după gust sare
Preparare
Într-un vas de cuptor pui o lingură de ulei de măsline şi pui ananasul bine scurs la copt pentru 30 de minute. Între timp, speli peştele şi-l presari cu sare. Îl laşi aşa. Scoţi vasul cu ananasul copt, aşezi peştele, pui în tavă ceapa tăiată peştişori, măslinele, roşiile tăiate cubuleţe sau întregi. Stropeşti totul cu ulei de măsline şi dai din nou la cuptor
pentru 15 minute.