Piept de curcan cu whiskey

30 decembrie 2015   Mese festive

Cei care nu pot mânca preparate din carne de porc se pot orienta către carnea de curcan, care este foarte fragedă dacă este pregătită corect. Astăzi îţi propunem piept de curcan cu whiskey.

De ce ai nevoie pentru pipet de curcan cu whiskey

1 piept de curcan

½ cană whiskey sau bourbon

100 g unt, topit

400 ml supă de pui

rozmarin

cimbru

sare

piper

Cum se prepară piept de curcan cu whiskey

Amesteci supa de pui cu whiskey şi 50 g unt topit. Adaugi cimbru şi rozmarin după gust şi fierbi până scade la jumătate. Tai pieptul de curcan felii groase, îl ungi cu retsul de unt topitşi îl sărezi şi condimentezi după gust şi-l aşezi în folie de aluminiu împreună cu câteva linguri de supă. Înfăşori carnea şi o aşezi în tavă şi o ţii la cuptor o oră şi jumătate.

Sursa foto http://www.slapyodaddybbq.com

http://www.slapyodaddybbq.com

Mai multe