Piept de curcan cu whiskey
30 decembrie 2015
Mese festive
Cei care nu pot mânca preparate din carne de porc se pot orienta către carnea de curcan, care este foarte fragedă dacă este pregătită corect. Astăzi îţi propunem piept de curcan cu whiskey.
De ce ai nevoie pentru pipet de curcan cu whiskey
1 piept de curcan
½ cană whiskey sau bourbon
100 g unt, topit
400 ml supă de pui
rozmarin
cimbru
sare
piper
Cum se prepară piept de curcan cu whiskey
Amesteci supa de pui cu whiskey şi 50 g unt topit. Adaugi cimbru şi rozmarin după gust şi fierbi până scade la jumătate. Tai pieptul de curcan felii groase, îl ungi cu retsul de unt topitşi îl sărezi şi condimentezi după gust şi-l aşezi în folie de aluminiu împreună cu câteva linguri de supă. Înfăşori carnea şi o aşezi în tavă şi o ţii la cuptor o oră şi jumătate.
Sursa foto http://www.slapyodaddybbq.com