Piept de pui umplut cu spanac

14 ianuarie 2014   Mese festive

Această reţetă se poate servi cu garnitură de orez, tăiţei sau salată. Vă recomandăm s-o încercaţi.

Ingrediente:

o jumătate de cană de maioneză un pachet de spanac decongelat 70 de grame de brânză feta 2 căţei de usturoi zdrobiţi 4 piepturi de pui 4 fâşii de bacon

Mod de preparare:

Preîncălziţi cuptorul la 190 de grade Celsius. Într-un bol mediu, amestecaţi maioneza, spanacul, brânza feta şi usturoiul. Faceţi un buzunar în fiecare bucată de piept de pui, umpleţi-l cu amestecul de spanac, rulaţi câte o fâşie de bacon în jurul lui şi înfigeţi o scobitoare pentru a fixa şunca. Se lasă la cuptor timp de o oră.

Foto: cbc.ca

Mai multe