Piept de pui umplut cu spanac şi caşcaval

26 martie 2018   Mese festive

Pentru ca pieptul de pui să rămână fraged, trebuie să-l combini cu ingredientele potrivite şi să nu-l prepari un timp îndelungat.

De ce ai nevoie pentru piept de pui cu spanac

1 piept de pui dezosat

4 felii caşcaval

300 g frunze de spanac

2 căţei de usturoi

1 praf boia de ardei iute

1 lingură ulei

sare

piper

Cum se prepară pieptul de pui umplut cu spanac şi caşcaval

Dai drumul la cuptor şi ungi o tavă cu ulei. Tai pieptul de pui în jumătate, apoi desfaci cele două bucăţi cât să obţii un portofel. Pui peste ele căţeii de usturoi pisaţi, apoi aşezi câte o felie de caşcaval. Pui frunze de spanac, apoi aşezi deasupra bucata de carne. Condimentezi bucăţile cu sare, boia şi piper, după gust, apoi le aşezi în tavă. Ţii până când se pătrunde carnea, apoi aşezi feliile de caşcaval rămase şi le laşi să se topească.

Sursa https://zonacooks.com

https://zonacooks.com

Mai multe