Pilaf de orez brun cu ciuperci şi caise
O reţetă ideală cu pilaf de orez brun cu ciuperci si caise pentru vegetarieni, dar şi pentru cei care vor să mănânce sănătos.
Ingrediente:
2 linguriţe de ulei de măsline 300 de grame de ciuperci tocate o jumătate de ceapă tocată o cană de orez brun 2 căni de apă sau supă de legume sare piper negru măcinat o jumătate de cană de caise uscate o jumătate de cană de nuci pisate un sfert de cană de pătrunjel şi coriandru tocat o jumătate de linguriţă de oţet de mere
Mod de preparare:
Căliţi ceapa şi ciupercile aproximativ 8 minute. Adăugaţi sarea, piperul, orezul, apa sau supa de legume şi lăsaţi la fiert, cu capacul pus, timp de 45 de minute. Acest pilaf de orez brun se transferă apoi într-un castron, se adaugă caisele, nucile şi ierburile aromatice şi se amestecă.
Sursa: wholefoodmarket.com