Prăjitură cu brânză şi caramel

29 iunie 2016   Mese festive

Chiar dacă este puţin mai migăloasă de pregătit, rezultatul va fi pur şi simplu delicios. Aşadar, ce mai aştepţi pentru a prepara prăjitura cu brânză şi caramel.

De ce ai nevoie pentru prăjitura cu brânză şi caramel

250 g biscuiţi digestivi

100 g unt

500 g cremă de brânză

50 g zahăr

100 g smântână

2 linguriţe esenţă de vanilie

1 praf de sare

2 ouă

300 g sos caramel

Cum se prepară prăjitura cu brânză şi caramel

Zdrobeşti biscuiţii şi-i amesteci cu untul topit. Îi pui într-o formă rotundă, îi presezi uşor şi dai tava la rece o oră. Mixezi crema de brânză cu zahărul, adaugi 150 g sos caramel, smântâna, vanilia şi sarea. Când s-au omogenizat, adaugi ouăle şi torni compoziţia peste blat. Nivelezi şi dai la cuptor până se rumeneşte uşor. Laşi prăjitura să se răcească complet, torni restul de sos, nivelezi şi dai la rece.

Sursa foto http://kitchenmason.com

http://kitchenmason.com

Mai multe