Prăjitură cu ciocolată, fără coacere

21 martie 2016   Mese festive

Nu este greu de preparat această prăjitură cu ciocolată, fără coacere, dar trebuie să ai răbdare să se răcească şi să se întărească crema.

De ce ai nevoie pentru prăjitură cu ciocolată, fără coacere

400 g biscuiţi cu ciocolată

¼ pachet unt

120 g ciocolată neagră

200 g cremă de brânză

1 linguriţă esenţă de vanilie

200 g frişcă

Cum se prepară prăjitură cu ciocolată, fără coacere

Zdrobeşti biscuiţii şi-i amesteci cu untul topit, după care-i aşezi într-o tavă tapetată şi dai blatul la rece pentru 1-2 ore. Topeşti ciocolata şi o laşi la răcorit, după care o amesteci cu crema de brânză, frişca bătută şi esenţa de vanilie. Torni umplutura peste prăjitură şi o dai la rece, pentru alte trei ore. Decorezi după imaginaţie.

Mai multe