Prăjitură cu ciocolată. Reţetă delicioasă
24 februarie 2015
Mese festive
Azi e Dragobetele şi am vrea să-l sărbătorim împreună cu persoana iubită. dacă eşti şi pasionat de bucătărie, o poţi impresiona cu această prăjitură cu ciocolată, o reţetă absolut delicioasă.
Ingrediente pentru prăjitură cu ciocolată
150 g ciocolată neagră 80 g unt moale 120 g zahăr pudră 100 g făină 3 ouă
Mod de preparare pentru prăjitură cu ciocolată
Separi ouăle. Baţi albuşurile cu jumătate din zahărul pudră până devin o spumă. Topeşti ciocolata cu untul pe baie de aburi. Mixezi gălbenuşurile cu restul de zahăr, le combini cu ciocolata şi adaugi făina. La final, încorporezi gălbenuşurile şi amesteci până se omogenizează. Torni întreaga compoziţie într-o tavă tapetată şi dai la cuptorul preîncălzit la 155 °C 20 de minute sau până când marginile prăjiturii se desprind de pe formă. Ai obţinut cea mai bună prăjitură cu ciocolată.