Prăjitură de casă Corina

2 februarie 2016   Mese festive

Prăjiturile preparate cu mâna ta sunt de fiecare dată mai bune decât cele cumpărate, deoarece sunt făcute cu multă dragoste. Surprinde-i pe cei dragi cu o porţie din prăjitura de casă Corina!

De ce ai nevoie pentru prăjitură de casă Corina

Pentru blat

5 ouă

5 linguri zahăr

5 linguri făină

2 linguri ulei

1 praf de sare

Pentru cremă

2 plicuri budincă de ciocolată

500 ml frişcă

Cum se prepară prăjitură de casă Corina

Separi albuşurile de gălbenuşuri şi baţi albuşuile spumă tare împreună cu zahărul. Freci gălbenuşurile cu un praf de sare, iar după ce şi-au dublat volumul, încorporezi albuşurile şi făina în ploaie. Torni blatul într-o tavă tapetată cu hârtie de copt şi o ţii la cuptor până trece testul scobitorii, după care-l laşi la răcorit.

Prepari budincile conform instrucţiunilor de pe ambalaj şi după ce s-au răcorit puţin le întinzi peste blat. Dai prăjitura la rece pentru o oră, după care baţi frişca şi decorezi cu ea prăjitura.

Mai multe