Profiterol cu brânză
1 august 2017
Mese festive
Nu se ştie niciodată când vei avea oaspeţi, aşadar este bine să ai în dulap o pungă cu bileţe de choux, gata să fie umplute cu cremă.
De ce ai nevoie pentru profiterol
1 pungă gogoşele preparate
400 g brânză de capră, nesărată
100 g cremă de brânză
coaja de la ½ de lămâie
2 linguri vin alb
4 albuşuri
180 g zahăr
1 praf de sare
Cum se prepară profiterol
Scurgi brânza de capră, dacă este nevoie. Mixezi brânza de capră sfărâmată cu crema de brânză, vinul şi coaja de lămâie.
Separat, baţi albuşurile spumă tare cu sarea şi zahărul. Încorporezi bezeaua în crema de brânză, apoi dai la frigider, o oră. Tai gogoşelele, pe jumătate. Pui crema în poş şi o întinzi pe jumătate din gogoşele, apoi aşezi deasupra capacele.