Pui crocant cu bacon şi sos de usturoi

21 martie 2018   Mese festive

Ai poftă de o friptură apetisantă? Puiul crocant cu bacon şi sos de usturoi este reţeta de care ai nevoie.

Ingrediente

130 g zahăr brun

3 linguri usturoi, pisat

6 bucăţi piept de pui

12 fâşii bacon

pătrunjel tocat, după gust

sare

piper

Mod de preparare – Pui crocant cu bacon şi sos de usturoi

Într-un bol, amesteci zahărul cu usturoiul, sare şi piper, după gust. Dai bucăţile de pui prin această compoziţie, până sunt acoperite în totalitate. Le înfăşori pe fiecare în câte două fâşii de bacon.

Aşezi într-o tavă şi le ungi cu amestecul de zahăr rămas. Dai la cuptorul încins 25-30 de minute până se rumenesc. Serveşti cu pătrunjel.

Sursa https://dinnerthendessert.com

https://dinnerthendessert.com

Mai multe