Pulpă de porc glazurată

13 iulie 2016   Mese festive

Această friptură se prepară practic singură. Amesteci ingredientele pentru sos şi o dai la cuptor, după care te bucuri de gustul ei suculent.

De ce ai nevoie pentru pulpă de porc glazurată

100 g oţet balsamic

100 ml ulei de măsline

2 căţei de usturoi

sare

piper

50 g miere

1,5-2 kg pulpă de porc

Cum se prepară pulpa de porc

Combini oţetul cu uleiul, usturoiul pisat, sarea, piperul şi mierea. Ungi bucata de pulpă cu jumătate din cantitatea de sos pentru marinare şi o dai la rece, pusă într-o pungă, pentru cel puţin două ore sau cel mai bine peste noapte. Pui carnea într-o tavă, împreună cu restul de sos şi ţii la cuptor până ce furculiţa întră uşor în carne. Stropeşti constant cu sosul din tigaie.

Sursa foto http://www.theseasonedmom.com

http://www.theseasonedmom.com

Mai multe