Pulpă de porc glazurată
13 iulie 2016
Mese festive
Această friptură se prepară practic singură. Amesteci ingredientele pentru sos şi o dai la cuptor, după care te bucuri de gustul ei suculent.
De ce ai nevoie pentru pulpă de porc glazurată
100 g oţet balsamic
100 ml ulei de măsline
2 căţei de usturoi
sare
piper
50 g miere
1,5-2 kg pulpă de porc
Cum se prepară pulpa de porc
Combini oţetul cu uleiul, usturoiul pisat, sarea, piperul şi mierea. Ungi bucata de pulpă cu jumătate din cantitatea de sos pentru marinare şi o dai la rece, pusă într-o pungă, pentru cel puţin două ore sau cel mai bine peste noapte. Pui carnea într-o tavă, împreună cu restul de sos şi ţii la cuptor până ce furculiţa întră uşor în carne. Stropeşti constant cu sosul din tigaie.
Sursa foto http://www.theseasonedmom.com