Reţetă rapidă: cheesecake la pahar
Când vrei să prepari un desert simplu din timp, înainte să sosească musafirii, poţi încerca această reţetă rapidă de cheesecake la pahar. Pe lângă faptul că este o reţetă uşoară (cheesecake-ul este gata în doar 15 minute), vei face o bună impresie invitaţilor tăi şi poţi servi desertul la ocazii speciale.
Cheesecake la pahar – Ingrediente (6 porţii)
300 g iaurt grecesc (10% grăsime) 150 g cremă de brânză 50 g zahăr pudră 1 plic zahăr vanilat 250 g căpşuni 100 g biscuiţi cu cacao
Cheesecake la pahar – Mod de preparare
Amesteci într-un castron mare iaurtul grecesc, crema de brânză, zahărul şi vanilia, până la omogenizare.
Speli căpşunile, îndepărtezi codiţele şi le tai pe sferturi. Toci fisticul sau mărunţeşti alte nuci pe care le preferi.
Fărâmiţezi biscuiţii într-o pungă, cu ajutorul unui făcăleţ.
Alegi pahare cu picior sau fără, distribui în fiecare firimiturile biscuiţilor, torni compoziţia de iaurt şi cremă de brânză, iar apoi decorezi cu câteva căpşuni.
Serveşti acest desert direct după ce l-ai preparat sau îl laşi la rece, aproximativ 30 de minute. Musafirii tăi vor fi cu siguranţă impresionaţi când vor vedea acest cheesecake la pahar.
FOTO Shutterstock