Roşii coapte cu feta şi usturoi
Perfectă ca şi garnitură pentru alte feluri de mâncare sau servită cu pâine proaspătă, reţeta de roşii coapte cu feta şi usturoi este pur şi simplu delicioasă.
Ingrediente
3 roşii mari
300 g roşii cherry
400 g brânză feta
1 usturoi, tăiat pe jumătate
frunze de cimbru, după gust
1 linguriţă zahăr
60 ml ulei de măsline
zeama de la 1 lămâie
sare şi piper
Mod de preparare
Încălzeşti cuptorul la 180 °C. Tai roşiile mari pe jumătate. Le aşezi într-o tavă alături de roşiile cherry, brânza feta feliată, usturoi şi cimbru. Condimentezi cu sare şi piper, după gust. Presari zahărul uniform. Asezonezi cu uleiul de măsline şi zeama de lămâie.
Dai la cuptor, timp de 45 de minute, până ce brânza şi usturoiul capătă o culoare aurie. Serveşti imediat.
Sursa https://www.theprettyblog.com