Ruladă argentiniană din carne de vită cu ou şi legume
Vei impresiona toţi invitaţii la masă cu această reţetă de ruladă argentiniană din carne de vită, umplută cu ou şi legume, care nu va rămâne prea mult în farfurii.
Ingrediente 900 g carne de vită 60 ml ulei 5 căţei de usturoi pisaţi 1-2 linguri coriandru tocat 1-2 linguri pătrunjel tocat boia, după gust 2 ouă fierte ½ ardei gras roşu ½ ardei gras verde sare piper
Crestezi carnea pe laterale şi o întinzi cu grijă. O baţi ca pentru şniţele, la o grosime potrivită. Dacă ai mai multe bucăţi le poţi uni la final. Într-un bol, amesteci uleiul, coriandrul, pătrunjelul, usturoiul, boiaua, sare şi piper, după gust. Ungi cu această compoziţie toata suprafaţa cărnii. Aranjezi ouăle feliate, din loc în loc. Procedezi la fel şi cu ardeiul gras.
Rulezi cu grijă şi securizezi cu aţă de bucătărie. Condimentezi cu sare şi piper, după gust. Rumeneşti rulada pe grătarul încins, aproximativ 4-5 minute, pe fiecare parte. Laşi la răcit puţin înainte de servire.
Sursa http://www.jocooks.com